Technologiczno-techniczne aspekty zamykania wyrobów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Technologiczno-techniczne aspekty zamykania wyrobów mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ. Ogólnopol. Inf. Masar. 2004 listopad s. 23-28, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2004 listopad, s. 23-28
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17154) wydawnictwo ciągłe #17154
PBN ID (hist.): 17154
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.