Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Protein content in fruits of Peucedanum alsaticum and Peucedanum cervaria.

Opis bibliograficzny

Protein content in fruits of Peucedanum alsaticum and Peucedanum cervaria. [AUT.] KRYSTYNA SKALICKA-WOŹNIAK, AGNIESZKA NAJDA, KAZIMIERZ GŁOWNIAK, TADEUSZ WOLSKI. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DDD PHam. 2009 vol. XXII, nr 1 (22) s. 155-158, il., bibliogr. streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17175) wydawnictwo ciągłe #17175
PBN ID (hist.): 17175

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się