The antioxidant properties of alcoholic extracts from >Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts).
Opis bibliograficzny
The antioxidant properties of alcoholic extracts from >Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts). [AUT.] ANDRZEJ DAWIDOWICZ, DOROTA WIANOWSKA, BARBARA BARANIAK. Lebensm. - Wiss. Technol. 2006 Vol. 39, Issue 3 s. 308-315, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2006 Vol. 39, Issue 3, s. 308-315
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 sierpnia 2007 11:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17392) wydawnictwo ciągłe #17392
PBN ID (hist.): 17392
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,299
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.