Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The antioxidant properties of alcoholic extracts from >Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts).

Opis bibliograficzny

The antioxidant properties of alcoholic extracts from >Sambucus nigra L. (antioxidant properties of extracts). [AUT.] ANDRZEJ DAWIDOWICZ, DOROTA WIANOWSKA, BARBARA BARANIAK. Lebensm. - Wiss. Technol. 2006 Vol. 39, Issue 3 s. 308-315, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2006 Vol. 39, Issue 3, s. 308-315
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 sierpnia 2007 11:06
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17392) wydawnictwo ciągłe #17392
PBN ID (hist.): 17392

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,299
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się