Wpływ sonifikacji mięsa wołowego (m. semimembranosus) na wodochłonność, wyciek cieplny i strukturę po rozmrożeniu.
Opis bibliograficzny
Wpływ sonifikacji mięsa wołowego (m. semimembranosus) na wodochłonność, wyciek cieplny i strukturę po rozmrożeniu. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, JOANNA STADNIK, MAGDALENA OLSZAK. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2006 T. 44 Nr 1 s. 93-101, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego 2006 T. 44 Nr 1, s. 93-101
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2007 12:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17412) wydawnictwo ciągłe #17412
PBN ID (hist.): 17412
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.