Chemical composition of garlic preparation and its utilization in piglet diets.
Opis bibliograficzny
Chemical composition of garlic preparation and its utilization in piglet diets. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, RENATA KLEBANIUK. Med. Weter. 2007 Vol. 63 Nr 7 s. 792-795, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2007 Vol. 63 Nr 7, s. 792-795
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2007 13:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/archiwum.php
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17419) wydawnictwo ciągłe #17419
PBN ID (hist.): 17419
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.