The influence of the limited protelysis on the chemical composition of the Vicia seed flour.
Opis bibliograficzny
The influence of the limited protelysis on the chemical composition of the Vicia seed flour. [AUT.] BARBARA BARANIAK. Pol. J. Environ. Stud. 2007 Vol. 16 No 3A s. 7-10, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2007 Vol. 16 No 3A, s. 7-10
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2007 13:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17472) wydawnictwo ciągłe #17472
PBN ID (hist.): 17472
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.