Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of selected pyrethroids on the total antioxidant capacity of yeast cell extracts.

Opis bibliograficzny

The effect of selected pyrethroids on the total antioxidant capacity of yeast cell extracts. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, AGATA ŚWIĘCIŁO. Pol. J. Environ. Stud. 2007 Vol. 16 No 3A [recenzowany] s. 170-173, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL STUDIES 2007 Vol. 16 No 3A [recenzowany], s. 170-173
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 października 2007 12:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17497) wydawnictwo ciągłe #17497
PBN ID (hist.): 17497

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się