Influence of different infrared radiation parameters on the modification of fatty acid content in faba bean ether extract.
Opis bibliograficzny
Influence of different infrared radiation parameters on the modification of fatty acid content in faba bean ether extract. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, DARIUSZ ANDREJKO, ANNA WINIARSKA-MIECZAN. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2006 No. 3 s. 87-92, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Natural Sciences. Suplement 2006 No. 3, s. 87-92
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 października 2007 13:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17541) wydawnictwo ciągłe #17541
PBN ID (hist.): 17541
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.