Comparison of the influence of garlic, Echinacea preparation and 1,2,4-triasole derivative on the health and rearing effects of slaughter Turkey-hens.
Opis bibliograficzny
Comparison of the influence of garlic, Echinacea preparation and 1,2,4-triasole derivative on the health and rearing effects of slaughter Turkey-hens. [AUT.] MAGDALENA KRAUZE, JERZY TRUCHLIŃSKI. Pol. J. Nat. Sci., Suppl. 2006 No. 3 s. 427-432, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polish Journal of Natural Sciences. Suplement 2006 No. 3, s. 427-432
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2007 13:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17558) wydawnictwo ciągłe #17558
PBN ID (hist.): 17558
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.