Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ dodatku preparatów serwatki na właściwości reologiczne jogurtów.

Opis bibliograficzny

Wpływ dodatku preparatów serwatki na właściwości reologiczne jogurtów. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, ANNA KRĘPACKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2006 Nr 1 (46) s. 75-82, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2006 Nr 1 (46), s. 75-82
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:11 października 2007 10:41
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 17608) wydawnictwo ciągłe #17608
PBN ID (hist.): 17608

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się