Lipooksygenaza w żywności pochodzenia roślinnego.
Opis bibliograficzny
Lipooksygenaza w żywności pochodzenia roślinnego. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA SZYMANOWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2006 Nr 2 (47) s. 29-45, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2006 Nr 2 (47), s. 29-45
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 października 2007 11:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17609) wydawnictwo ciągłe #17609
PBN ID (hist.): 17609
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.