Wpływ rodzaju proteazy na proces hydrolizy białek nasion wybranych roślin strączkowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ rodzaju proteazy na proces hydrolizy białek nasion wybranych roślin strączkowych. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA, BARBARA BARANIAK. Acta Sci. Pol., Biotechnol. 2006 R. 5 Nr 1-2 s. 49-59, il. bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Biotechnologia 2006 R. 5 Nr 1-2, s. 49-59
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 listopada 2007 10:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17671) wydawnictwo ciągłe #17671
PBN ID (hist.): 17671
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.