Wpływ wieku ubojowego kurcząt na cechy rzeźne oraz jakość tkanki mięśniowej. (Influence of chicken age at slaughter on carcass characteristics and on the quality of meat)
Opis bibliograficzny
Wpływ wieku ubojowego kurcząt na cechy rzeźne oraz jakość tkanki mięśniowej. (Influence of chicken age at slaughter on carcass characteristics and on the quality of meat). [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, RYSZARD K. PISARSKI, BARBARA NASTAJ, IWONA PIJARSKA, HENRYK MALEC. Med. Weter. 2007 Vol. 62 Nr 11 s. 1353-1356, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2007 Vol. 62 Nr 11, s. 1353-1356
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 grudnia 2007 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2018 13:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17820) wydawnictwo ciągłe #17820
PBN ID (hist.): 17820
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.