Wpływ intensywności ręcznego przerzedzania zawiązków na wybrane cechy jakościowe jabłek odmiany "Szampion". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Wpływ intensywności ręcznego przerzedzania zawiązków na wybrane cechy jakościowe jabłek odmiany "Szampion". [AUT.] IWONA SZOT. Rocz. Akad. Rol. Pozn., Ogrod. 2007 t. 41 (383) s. 395-402, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Ogrodnictwo 2007 t. 41 (383), s. 395-402
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lutego 2008 14:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 17996) wydawnictwo ciągłe #17996
PBN ID (hist.): 17996
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.