An assessment of fat substitution with buckwheat seed preparation on the quality of comminuted meat products.
Opis bibliograficzny
An assessment of fat substitution with buckwheat seed preparation on the quality of comminuted meat products. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, MAŁGORZATA KARWOWSKA. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Food Science and Technology s. 43, il. bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Food Science and Technology, s. 43, il. bibliogr., sum.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 lutego 2008 09:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ejpau.media.pl/volume9/issue…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18008) wydawnictwo ciągłe #18008
PBN ID (hist.): 18008
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.