Wpływ procesu fermentacji alkoholowej na zawartość patuliny w podłożu.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesu fermentacji alkoholowej na zawartość patuliny w podłożu. [AUT.] EUGENIA PODGÓRSKA. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1995 Vol. 50 s. 209-214, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E, Agricultura 1995 Vol. 50, s. 209-214
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:05 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 182) wydawnictwo ciągłe #182
PBN ID (hist.): 182
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.