Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The chemical composition of muscles and sensory traits of meat in broiler chickens fed herbs substituted for antibiotic growth promoter.

Opis bibliograficzny

The chemical composition of muscles and sensory traits of meat in broiler chickens fed herbs substituted for antibiotic growth promoter. [AUT.] RYSZARD K. PISARSKI, KRZYSZTOF SZKUCIK, MIROSŁAW ZIĘBA. Herba Pol. 2007 Vol. 53 Nr 3 s. 350-354, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2007 Vol. 53 Nr 3, s. 350-354
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 kwietnia 2008 12:24
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18202) wydawnictwo ciągłe #18202
PBN ID (hist.): 18202

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się