Charakterystyka mikrofalowego rozmnażania pieczywa mieszanego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka mikrofalowego rozmnażania pieczywa mieszanego. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2007 T. 42 Nr 4 s. 46-50, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2007 T. 42 Nr 4, s. 46-50
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 kwietnia 2008 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18207) wydawnictwo ciągłe #18207
PBN ID (hist.): 18207
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.