Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności (ciąg dalszy artykułu).
Opis bibliograficzny
Chłodnictwo a bezpieczeństwo żywności (ciąg dalszy artykułu). [AUT.] ROBERT HEAP, [TŁ.] FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2008 T. 43 Nr 3 s. 60-63, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2008 T. 43 Nr 3, s. 60-63
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Tłumaczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 kwietnia 2008 14:25 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18210) wydawnictwo ciągłe #18210
PBN ID (hist.): 18210
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.