Fracture toughness of pea: Weibull analysis.
Opis bibliograficzny
Fracture toughness of pea: Weibull analysis. [AUT.] GRZEGORZ ŁYSIAK. J. Food. Eng. 2007 Vol. 83 Issue 3 s. 436-443, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2007.03.034
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 2007 Vol. 83 Issue 3, s. 436-443
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 kwietnia 2008 12:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 czerwca 2018 10:13 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1016/j.jfoodeng.2007.03.034
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18224) wydawnictwo ciągłe #18224
PBN ID (hist.): 18224
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,848
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.