Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ właściwości pszenicy jarej na wodochłonność mąki.

Opis bibliograficzny

Wpływ właściwości pszenicy jarej na wodochłonność mąki. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. Acta Agrophys. 2007 Vol. 9 nr 3 (148) s. 755-765, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Acta Agrophysica 2007 Vol. 9 nr 3 (148), s. 755-765
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 kwietnia 2008 09:44
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:15

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18237) wydawnictwo ciągłe #18237
PBN ID (hist.): 18237

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się