Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Extracellular protease production by Moritella viscosa.

Opis bibliograficzny

Extracellular protease production by Moritella viscosa. [AUT.] LESZEK GUZ, ADAM WAŚKO, ANTONINA SOPIŃSKA, MARIAN JAMROZ. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, DD Medicina Veterinaria 2007 Vol. 62 Nr 2 s. 73-79, il., bibliogr., sum., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Streszczenia

Moritella viscosa (Vibrio viscosus) is the causative agent of winter ulcers in farmed salmonids, and bacteria have been isolated from various marine fish species. The protease activity at 6ºC and 16ºC of M. viscosa strain were studied. Substrate gel electrophoresis with gelatin and casein as the substrates showed that M. viscosa strain had two different proteinase bands, 73.5 and 67.5 kDa.

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18295) wydawnictwo ciągłe #18295
PBN ID (hist.): 18295

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2008 14:33
Ostatnia aktualizacja:16 maja 2022 12:21

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się