Wpływ ekstruzji na stabilność przechowalniczą frakcji lipidowej mieszanek paszowych dla ryb.
Opis bibliograficzny
Wpływ ekstruzji na stabilność przechowalniczą frakcji lipidowej mieszanek paszowych dla ryb. [AUT.] TERESA JAŚKIEWICZ, AGNIESZKA SAGAN. Acta Sci. Pol., Tech. Agrar. 2007 nr 6 (2) s. 3-7, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum Technica Agraria 2007 nr 6 (2), s. 3-7
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 czerwca 2008 10:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 lutego 2019 09:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.acta.media.pl/pl/action/getf…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18655) wydawnictwo ciągłe #18655
PBN ID (hist.): 18655
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.