Effect of sugar addition on textural properties of the half-short cake.
Opis bibliograficzny
Effect of sugar addition on textural properties of the half-short cake. [AUT.] ELŻBIETA KUSIŃSKA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 107-110, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 2 A, s. 107-110
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2008 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 kwietnia 2022 11:31 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18699) wydawnictwo ciągłe #18699
PBN ID (hist.): 18699
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.