Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of conditions of confined compression on properties of wheat agglomerates.

Opis bibliograficzny

Effect of conditions of confined compression on properties of wheat agglomerates. [AUT.] PAWEŁ OLEJARCZYK, STANISŁAW SKONECKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 125-128, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 2 A, s. 125-128
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 czerwca 2008 12:53
Ostatnia aktualizacja:11 kwietnia 2022 11:29

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18703) wydawnictwo ciągłe #18703
PBN ID (hist.): 18703

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się