Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Changes of textural properties of fruit-vegetable juices with thickening agent addition.

Opis bibliograficzny

Changes of textural properties of fruit-vegetable juices with thickening agent addition. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, JANUSZ KALBARCZYK, ELŻBIETA KUSIŃSKA, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-KOC. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 161-164, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 2 A, s. 161-164
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 czerwca 2008 13:00
Ostatnia aktualizacja:23 stycznia 2019 10:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18707) wydawnictwo ciągłe #18707
PBN ID (hist.): 18707

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się