Relation between mass and drop height at impact causing the bruising of apple.
Opis bibliograficzny
Relation between mass and drop height at impact causing the bruising of apple. [AUT.] ZBIGNIEW STROPEK, KRZYSZTOF GOŁACKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 2 A s. 165-168, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 2 A, s. 165-168
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2008 13:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 stycznia 2018 08:48 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18708) wydawnictwo ciągłe #18708
PBN ID (hist.): 18708
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.