Effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham.
Opis bibliograficzny
Effect of dietary supplementation with extracted alfalfa meal on oxidation stability of cooked ham. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, EUGENIUSZ R. GRELA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2007 Vol. 57 nr 4 B s. 271-274, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2007 Vol. 57 nr 4 B, s. 271-274
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 czerwca 2008 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18712) wydawnictwo ciągłe #18712
PBN ID (hist.): 18712
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.