GC analysis of changes in the fatty acid composition of sunflower and olive oils heated with quercetin, caffeic acid, protocatechuic acid, and butylated hydroxyanisole.
Opis bibliograficzny
GC analysis of changes in the fatty acid composition of sunflower and olive oils heated with quercetin, caffeic acid, protocatechuic acid, and butylated hydroxyanisole. [AUT.] RADOSŁAW KOWALSKI. Acta Chromatogr. 2007 Nr 18 s. 15-23, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA CHROMATOGRAPHICA 2007 Nr 18, s. 15-23
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 czerwca 2008 13:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18822) wydawnictwo ciągłe #18822
PBN ID (hist.): 18822
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,746
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.