Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki.
Opis bibliograficzny
Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JOLANTA MITRUT. Bromatol. Chem. Toksykol. 2004 T. 37 Supl. s. 189-194, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2004 T. 37 Supl, s. 189-194
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lipca 2008 12:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.ptfarm.pl/?pid=102
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18937) wydawnictwo ciągłe #18937
PBN ID (hist.): 18937
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.