Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki.

Opis bibliograficzny

Właściwości przeciwutleniające soków z jabłek i owoców czarnej porzeczki. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, JOLANTA MITRUT. Bromatol. Chem. Toksykol. 2004 T. 37 Supl. s. 189-194, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2004 T. 37 Supl, s. 189-194
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lipca 2008 12:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18937) wydawnictwo ciągłe #18937
PBN ID (hist.): 18937

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się