Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Initial results on casein and whey protein content of milk of Polish Red and Whitebacked cows.

Opis bibliograficzny

Initial results on casein and whey protein content of milk of Polish Red and Whitebacked cows. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, JOANNA BARŁOWSKA, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. Ann. Anim. Sci. 2007 No 1 Suppl. S. 207-211, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annals of Animal Science 2007 No 1 Suppl, S. 207-211
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2008 13:21
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2022 08:49

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18994) wydawnictwo ciągłe #18994
PBN ID (hist.): 18994

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się