Characterization of polyphenol oxidase from broccoli (Brassica oleracea var. botrytis italica) florets.
Opis bibliograficzny
Characterization of polyphenol oxidase from broccoli (Brassica oleracea var. botrytis italica) florets. [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA SZYMANOWSKA, BARBARA BARANIAK. Food Chem. 2007 Vol. 105 No 3 s. 1047-1053, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2007 Vol. 105 No 3, s. 1047-1053
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2008 09:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/jo…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19177) wydawnictwo ciągłe #19177
PBN ID (hist.): 19177
Metryki
24,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,052
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.