Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characterization of polyphenol oxidase from butter lettuce (Lactuca sativa var. capitata L.).

Opis bibliograficzny

Characterization of polyphenol oxidase from butter lettuce (Lactuca sativa var. capitata L.). [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, URSZULA ZŁOTEK, MICHAŁ ŚWIECA. Food Chem. 2008 Vol. 107 No 1 s. 129-135, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2008 Vol. 107 No 1, s. 129-135
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 sierpnia 2008 09:23
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19179) wydawnictwo ciągłe #19179
PBN ID (hist.): 19179

Metryki

24,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,696
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się