Analiza tekstury analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Analiza tekstury analogów serów topionych z dodatkiem preparatów serwatkowych. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2007 Nr 5 (54) s. 292-300, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2007 Nr 5 (54), s. 292-300
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 sierpnia 2008 13:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19230) wydawnictwo ciągłe #19230
PBN ID (hist.): 19230
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.