The content of phenolic acids in white and colour seeds of the Phaseolus sp. cultivars.
Opis bibliograficzny
The content of phenolic acids in white and colour seeds of the Phaseolus sp. cultivars. [AUT.] HELENA ŁABUDA, RAFAŁ PAPLIŃSKI. Herba Pol. 2007 T. 53 Nr 3 s. 302-307, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Herba Polonica 2007 T. 53 Nr 3, s. 302-307
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 sierpnia 2008 09:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19246) wydawnictwo ciągłe #19246
PBN ID (hist.): 19246
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.