Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The analysis of free aminoacids in the pericap with HPLC method.

Opis bibliograficzny

The analysis of free aminoacids in the pericap with HPLC method. [AUT.] RAFAŁ PAPLIŃSKI. Herba Pol. 2007 T. 53 Nr 3 s. 308-312, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Herba Polonica 2007 T. 53 Nr 3, s. 308-312
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 sierpnia 2008 09:47
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19247) wydawnictwo ciągłe #19247
PBN ID (hist.): 19247

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się