Use of anthocyanin analysis for detection of berry juice adulterations.
Opis bibliograficzny
Use of anthocyanin analysis for detection of berry juice adulterations. [AUT.] ANNA STÓJ, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, AGNIESZKA MALIK. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2006 nr 5 (1) s. 73-85, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2006 nr 5 (1), s. 73-85
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2008 12:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19278) wydawnictwo ciągłe #19278
PBN ID (hist.): 19278
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.