Antioxidant vitamin contents of capsicum annuum fruit extracts as affected by processing and varietal factors.
Opis bibliograficzny
Antioxidant vitamin contents of capsicum annuum fruit extracts as affected by processing and varietal factors. [AUT.] IRENA PERUCKA, MAŁGORZATA MATERSKA. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 2007 nr 6 (4) s. 67-74, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria 2007 nr 6 (4), s. 67-74
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 sierpnia 2008 12:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.food.actapol.net/pl/publikac…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19281) wydawnictwo ciągłe #19281
PBN ID (hist.): 19281
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.