Określenie wpływu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe błyskawicznych makaronów ekstrudowanych.
Opis bibliograficzny
Określenie wpływu dodatku kwasu askorbinowego na wybrane cechy jakościowe błyskawicznych makaronów ekstrudowanych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2008 R. 52 nr 4 s. 17-19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2008 R. 52 nr 4, s. 17-19
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 sierpnia 2008 09:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/rocznik-2008-61…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19364) wydawnictwo ciągłe #19364
PBN ID (hist.): 19364
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.