Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie białek serwatkowych w przemyśle spożywczym.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie białek serwatkowych w przemyśle spożywczym. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI. Prz. Mlecz. 2004 nr 9 s. 10-13.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Przegląd Mleczarski 2004 nr 9, s. 10-13
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:14 sierpnia 2008 12:52
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:16

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19370) wydawnictwo ciągłe #19370
PBN ID (hist.): 19370

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się