Charakterystyka składu chemicznego przetworów jęczmiennych ze szczególnym uwzglednieniem składu frakcyjnego błonnika pokarmowego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka składu chemicznego przetworów jęczmiennych ze szczególnym uwzglednieniem składu frakcyjnego błonnika pokarmowego. [AUT.] ZBIGNIEW RZEDZICKI, ANNA WIRKIJOWSKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2008 Nr 1 (56) s. 52-64, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2008 Nr 1 (56), s. 52-64
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2008 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19423) wydawnictwo ciągłe #19423
PBN ID (hist.): 19423
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.