Metody i systemy zapewnienia jakości owoców i warzyw w produkcji podstawowej.
Opis bibliograficzny
Metody i systemy zapewnienia jakości owoców i warzyw w produkcji podstawowej. [AUT.] EUGENIA CZERNYSZEWICZ. Towarozn. Problemy Jakości 2008 nr 3 (16) s. 56-68, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2008 nr 3 (16), s. 56-68
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 września 2008 14:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19457) wydawnictwo ciągłe #19457
PBN ID (hist.): 19457
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.