Physicochemical and sensory characteristics of meat products with buckwheat and oat extrudates, starch and soybean protein addition.
Opis bibliograficzny
Physicochemical and sensory characteristics of meat products with buckwheat and oat extrudates, starch and soybean protein addition. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Pol. J. Nat. Sci. 2008 Vol. 23 No 1 s. 219-231, bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 2008 Vol. 23 No 1, s. 219-231
Rok: 2008
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2008 11:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/stas/wydawnictwo/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19651) wydawnictwo ciągłe #19651
PBN ID (hist.): 19651
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.