Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie gryki i owsa w produkcji drobno rozdrobnionych wyrobów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie gryki i owsa w produkcji drobno rozdrobnionych wyrobów mięsnych. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Rocz. Inst. Przem. Mięs. Tłuszcz. 2007 T. 45 Nr 1 181-190, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 września 2008 11:36
Ostatnia aktualizacja:18 listopada 2017 09:40

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19654) wydawnictwo ciągłe #19654
PBN ID (hist.): 19654

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się