Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Factors modifying fatty acid composition in rapeseed (cultivar, harvest time).

Opis bibliograficzny

Factors modifying fatty acid composition in rapeseed (cultivar, harvest time). [AUT.] IZABELLA JACKOWSKA, JERZY TYS. Electron. J. Pol. Agric. Univ. 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Agricultural Engineering s. 47, bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ELECTRONIC JOURNAL OF POLISH AGRICULTURAL UNIVERSTIES 2006 Vol. 9 Issue 4 Ser. Agricultural Engineering, s. 47
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 września 2008 09:45
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:28

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19658) wydawnictwo ciągłe #19658
PBN ID (hist.): 19658

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się