Zawartość wybranych składników żywieniowych w ziarnie owasa czarnego i żółtoziarnistego.
Opis bibliograficzny
Zawartość wybranych składników żywieniowych w ziarnie owasa czarnego i żółtoziarnistego. [AUT.] ANNA CIOŁEK, EWA MAKARSKA, BOGUSŁAW MAKARSKI. Żywn. Nauka Technol. Jakość 2008 Nr 3 (58) s. 80-88, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2008 Nr 3 (58), s. 80-88
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2008 09:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pttz.org/zyw/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19666) wydawnictwo ciągłe #19666
PBN ID (hist.): 19666
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.