Wpływ systemu chłodzenia na zanieczyszczenie bakteryjne i cechy jakościowe tuszek kurcząt rzeźnych. (Influence of the chilling system on bacterial contamination and the quality of slaughter chicken carcasses)
Opis bibliograficzny
Wpływ systemu chłodzenia na zanieczyszczenie bakteryjne i cechy jakościowe tuszek kurcząt rzeźnych. (Influence of the chilling system on bacterial contamination and the quality of slaughter chicken carcasses). [AUT.] ZBIGNIEW BEŁKOT, ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA. Med. Weter. 2008 Vol. 64 Nr 10 s. 1225-1231, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2008 Vol. 64 Nr 10, s. 1225-1231
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2008 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 lipca 2018 14:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.medycynawet.edu.pl/archives/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19799) wydawnictwo ciągłe #19799
PBN ID (hist.): 19799
Metryki
10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.