Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Reducing sugars, vitamin C and phenol compounds in potato tubers cultivated with new synthetic growth regulators application.

Opis bibliograficzny

Reducing sugars, vitamin C and phenol compounds in potato tubers cultivated with new synthetic growth regulators application. [AUT.] MARIA MIKOS-BIELAK, RENATA CZECZKO, FRANCISZEK KLUZA, BARBARA RUDZIŃSKA, W.E.L. SPIESS. Ber. Bundesforsch.anst. Ernähr. 1998 s. 107-112, bibliogr., 3rd Karlsruche Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Proceedings Part 2: Posters, October 18-20, 1998.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2008 12:29
Ostatnia aktualizacja:27 stycznia 2018 10:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19984) wydawnictwo ciągłe #19984
PBN ID (hist.): 19984

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się