Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

BARO-Thermal processing to improve feeding value of faba bean rapessed concentrate.

Opis bibliograficzny

BARO-Thermal processing to improve feeding value of faba bean rapessed concentrate. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW MATYKA, J. JAŚKIEWICZ, J. POKORNY. Ber. Bundesforsch.anst. Ernähr. 1998 s. 377-382, 3rd Karlsruche Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Proceedings Part 2: Posters, October 18-20, 1998 - Bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 października 2008 12:37
Ostatnia aktualizacja:25 stycznia 2018 14:52

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19987) wydawnictwo ciągłe #19987
PBN ID (hist.): 19987

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się