BARO-Thermal processing to improve feeding value of faba bean rapessed concentrate.
Opis bibliograficzny
BARO-Thermal processing to improve feeding value of faba bean rapessed concentrate. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, STANISŁAW MATYKA, J. JAŚKIEWICZ, J. POKORNY. Ber. Bundesforsch.anst. Ernähr. 1998 s. 377-382, 3rd Karlsruche Nutrition Symposium European Research towards Safer and Better Food, Proceedings Part 2: Posters, October 18-20, 1998 - Bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Berichte der Bundesforschungsanstalt für Ernährung 1998, s. 377-382
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2008 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 stycznia 2018 14:52 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19987) wydawnictwo ciągłe #19987
PBN ID (hist.): 19987
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.