Trzecia nota informacyjna na temat chłodnictwa i żywności. Wskaźniki temperatury i indykatory czas - temperatura.
Opis bibliograficzny
Trzecia nota informacyjna na temat chłodnictwa i żywności. Wskaźniki temperatury i indykatory czas - temperatura. [TŁ.] FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2005 T. 40 Nr 5 s. 32-35, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2005 T. 40 Nr 5, s. 32-35
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 października 2008 09:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 19994) wydawnictwo ciągłe #19994
PBN ID (hist.): 19994
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.